Brio Sing Barnvagn

Brio Sing marknadsförs ofta som en barnvagn för den urbana föräldern som alltid är på språng, men du behöver absolut inte känna igen dig i den beskrivningen för att intressera dig för en Brio Sing barnvagn. Brio Sing passar alla föräldrar som vill ha en lätt och smidig vagn.

Brio Sing består i grunden av ett lätt, men samtidigt tåligt, chassi. De bakre hjulen är större än de främre, vilket gör att vagnen blir lättare att manövrera. De främre hjulen är dessutom i form av swivelhjul vilket gör vagnen ännu mer lättmanövrerad, särskilt i trånga utrymmen.

Sittvagn, liggvagn eller babyskydd

När du köper en Brio Sing barnvagn är det en sittvagn du får med dig hem. Sittvagnen består av chassi, hjul, sittdel och regnskydd. Ryggstödet kan justeras i tre nivåer, nämligen två sittpositioner och en liggposition. Genom en enkel rörelse kan du byta färdriktning på sittdelen. Handtaget är skjutbart på två ledder, vilket ger en oöverträffad komfort. Givetvis är sittdelen utrustad med fempunktsbälte och reflexband.

Genom att köpa till en liggdel till Brio Sing kan du använda barnvagnen från födseln. Liggdelen fästs enkelt på chassit med Brios Click-in-system. Liggdelen har en hög komfort, med en ombonad madrass och en smart sufflett som ger en bred skugga. I suffletten finns ett inbyggt handtag, vilket gör att det är enkelt att bära med sig barnet. Yttertyget är tillverkat i ett vatten- och smutsavvisande material och är utrustat med reflexband.

Brio Sing kan även användas med Brio Primo babyskydd. Babyskyddet klickar du enkelt fast på chassit, precis på samma sätt som du gör med sittdelen och liggdelen. Med ett babyskydd blir det lätt att komma in och ur bilen med barnet. Du behöver ju inte lyfta över barnet från sitt- eller liggdelen till bilstolen. Brio Primo babyskydd har inbyggt trepunktsbälte och är godkänt för användning som bilstol.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *