Brio Happy Barnvagn

Brio Happy är Brios riktiga storsäljare. Det är en klassiker med en design som har anor från lång tid tillbaka. Hundratusentals barn har tagit sin första åktur i en Brio Happy.

Denna barnvagn kan fungera som en liggvagn, en sittvagn eller en kombivagn. Den är nämligen mycket anpassningsbar. Du väljer själv precis hur du vill att vagnen ska fungera i vardagen. Chassit är detsamma oavsett vilken vagn du väljer.

Happy liggvagn

En liggvagn ska användas från det att barnet är nyfött tills barnet kan sitta upp på egen hand. Det lilla barnet behöver en mjuk och ombonad korg för bästa komfort. Happy liggkorg väger endast 5,4 kilo, vilket gör vagnen mycket behändig och lättmanövrerad. Suffletten ger en bred skugga och har inbyggt solskydd med faktor 50+. Ventilation i såväl korgbotten som madrassen gör att ditt barn inte svettas i onödan. Med breda reflexband får du en god säkerhet vid promenader på morgonen och kvällen.

Happy kombivagn

En kombivagn är det naturliga valet för många föräldrar. Med en kombivagn behöver du bara en enda vagn för barnets 3-4 första år. En kombivagn kan nämligen användas som både en liggvagn och en sittvagn. I grunden är Happy kombivagn en sittvagn. Om du placerar en Emmaljunga citykorg med hårdlift eller mjuklift på chassit har du istället en liggvagn. Sittdelen, som är tillverkad i ett starkt, tåligt och vattenavvisande material, har en bred sufflett, ventilationsluckor och breda reflexband.

Happy sittvagn

När barnet har blivit så stark i kroppen att han eller hon kan sitta upp på egen hand är det naturligt att använda en sittvagn. Happy sittvagn är en perfekt produkt för det nyfikna barnet som vill vara med på äventyr. Ett fempunktsbälte håller barnet på plats. Ryggstödet kan enkelt justeras i flera olika nivåer. Sittdelen är vändbar – barnet kan alltså åka i båda färdriktningarna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *