Brio Go Barnvagn

Brio Go är en mycket smidig barnvagn från den klassiska svenska barnvagnstillverkaren Brio. Brio Go är en barnvagn av modernt snitt som passar utmärkt för den förälder som vill ha en lättmanövrerad, ergonomisk och praktisk barnvagn. Brio Go passar lika bra på promenaden som på stan och på resan. Vagnen kan fällas ihop och tar då mycket liten plats, endast 78x61x48 centimeter. Självklart finns Brio Go i en mängd olika färger. Du kan även välja färg på chassit (vit eller svart).

Brio Go levereras som sittvagn, med chassi, hjul och sittdel. Brio Go sittvagn har mängder av smarta funktioner för att ditt barn ska kunna färdas på ett så bekvämt sätt som möjligt. Bland annat kan du ställa in ryggstödet steglöst och justera fotstödet i tre lägen. Att vända på sittdelen för att ändra färdriktning görs i en enkel handvändning.

Handtaget kan justeras i höjdled för att passa dig perfekt. Framhjulen är så kallade swivelhjul, det vill säga att de kan svänga runt 360 grader. Du kan även låsa framhjulen om du skulle behöva det, till exempel vid promenader i snö.

Liggdel och babyskydd

Brio Go kan enkelt utrustas med en liggdel. Du fäster liggdelen enkelt på chassit med Brios Click-in-system. Liggdelen är ombonad, med mjuk madrass, vadderat innerfoder och ventilationslucka för att barnets hud inte ska bli varm och fuktig. Liggdelen har givetvis en justerbar sufflett, med ett UV-skydd på faktor 50+. När du inte använder liggdelen på vagnen fungerar den utmärkt som en extra säng för kortare sovstunder.

Brio Go fungerar utmärkt ihop med Brio Primo babyskydd. Genom att använda Brio Go med Brio Primo kan du flytta över babyskyddet till och från barnvagnen för enkel transport från och till bilen. Brio Primo är en mycket säker babybarnstol, med många säkerhetsdetaljer. Du fäster barnstolen med bilens säkerhetsbälte eller genom Brios basenhet Base. Babyskyddet är ombonat, med en mjuk sits samt huvud- och nackkudde.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *