Urban Jungle Barnvagnar

Urban Jungle är egentligen ett varumärke från det Nya Zeeländska företaget Mountain Buggy, men Urban Jungle har blivit så välkänt att det i princip har tagit över från namnet Mountain Buggy. Barnvagnar från Mountain Buggy är kända för att vara mycket enkla att manövrera, i alla miljöer och på alla underlag. Här är en topplista över de mest populära barnvagnarna från Mountain Buggy.

Mountain Buggy Swift

Modellen Swift är en av de absolut lättaste barnvagnarna på marknaden. Med sittdelen väger vagnen endast 9,5 kilo. Det är den smala designen och den extremt lätta konstruktionen som gör att Mountain Buggy Swift är en sådan lättviktare. Samtidigt som vikten är låg är vagnen stabil och säker. Den är också förvånansvärt tålig. Modellen Swift har, precis som Mountain Buggys flesta andra barnvagnar, tre hjul, där framhjulet är svängbart i 360 grader, men även kan låsas. Sittdelen ska användas för barn över sex månader som kan sitta upprätt utan problem. Om du har ett spädbarn behöver du alltså komplettera vagnen med en liggdel och eventuellt även ett babyskydd.

Mountain Buggy Urban Jungle

Modellen Urban Jungle är Mountain Buggys flaggskepp och den barnvagn som blivit stilbildande för hur en modern barnvagn ska se ut. Urban Jungle är, precis som namnet skvallrar om, gjord för stadslivet. Med stora och tåliga hjul, svängbar sits, svängbart framhjul (som även kan låsas i en neutral position) och fjädring på bakhjulen är Urban Jungle en dröm att köra. Att vikten är låg, bara cirka 11 kilo, är inte direkt någon nackdel heller. Genom att komplettera med en liggdel och eventuellt också babyskydd får du en komplett barnvagn.

Mountain Buggy Terrain

Terrain från Mountain Buggy är den optimala barnvagnen för aktiva föräldrar. Den är en favorit för många som älskar att promenera snabbt eller jogga med sin vagn. De stora hjulen är täckta med ett nylonlager för bästa kontakt med underlaget. Med handbroms, fjädring och ett framhjul som du kan låta snurra fritt eller låsa kan du vara säker på att du får ett perfekt träningspass samtidigt som ditt barn sitter säkert och bekvämt.

 

Mountain Buggy +one

Mountain Buggy +one är ett ingenjörsmässigt mästerverk. I denna modell får nämligen två barn plats, antingen ett spädbarn och ett småbarn eller två småbarn – och detta i en vagn som bara väger 13,5 kilo (räknat på chassit med sittdelen). Framhjulet är svängbart för bästa möjliga manövrering. Skulle underlaget vara svårforcerat, till exempel på grund av snö, är det bara att låsa hjulet. En ytterligare fiffig funktion med Mountain Buggy +one är att du enkelt kan vända på sittdelen så att ditt barn sitter vänt mot dig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *