Teutonia Barnvagnar

Teutonia är en tysk tillverkare av barnvagnar som har funnits ända sedan 1947. Ordet teutonia är faktiskt ett annat ord för Tyskland. Teutonia tillverkar såväl barnvagnar i klassisk stil som barnvagnar som är specialanpassade för storstadens förutsättningar. Gemensamt för alla barnvagnar från Teutonia är att alla tyger är i 100 procent Ökotex. Nedan hittar du en topplista över Teutonias bästa barnvagnar.

Teutonia Fun System

Modellen Fun är Teutonias främsta bidrag till den ständigt ökande marknaden för barnvagnar anpassade för stadsmiljöer. Vagnen är smal, lätt och enkel att manövrera, även i de trängsta utrymmen. Framhjulen är svängbara och dubbelfjädrande. Givetvis går hjulen att låsa om det skulle behövas. Teutonia Fun levereras med en sittdel. Sittdelen har fyra lägen och kan vändas så att du får två färdriktningar att välja mellan. Naturligtvis kan vagnen användas med alla Teutonias modeller av mjukliftar och hårdliftar. Du kan även fästa Teutonia Tario babyskydd på chassit för enkel transport till och från bilen.

Teutonia Cosmo

Cosmo är en ytterst elegant vagn som ger både dig och ditt barn den allra bästa komforten. Ditt barn sitter säkert och bekvämt i den ombonade sittdelen (som självklart har fempunktsbälte). Du själv hittar enkelt en perfekt position bakom styret. Med ett lätt men ändå tåligt aluminiumchassi och svängbara framhjul är Teutonia Cosmo ett utmärkt val för dig som behöver ta dig fram på storstadens gator och röra dig i kollektivtrafiken. Naturligtvis kan Teutonia Cosmo användas med alla babyliftar och Teutonias eget babyskydd. Teutonia Cosmo kan alltså användas från födseln till treårsåldern.

Teutonia Élégance

Om du är ute efter en barnvagn som är designad med inspiration från forna tiders barnvagnar behöver du inte leta längre. Teutonia Élégance är rätt modell för dig. Vagnen har en traditionell utformning, med stora hjul och en symmetrisk chassikonstruktion. Élégance är en mycket rymlig vagn. Den har till exempel en mycket stor varukorg. Vagnen kan användas med sittdel, liggdel och olika liftar. Som en av få barnvagnar av den här typen levereras Élégance faktiskt med både liggdel och sittdel. Om du köper Teutonia Élégance har du alltså inget behov av att komplettera vagnen på något sätt.

Teutonia Spirit S3

Trehjuliga barnvagnar blir allt mer populära och en av de mest populära är Teutonia Spirit S3. Denna barnvagn är optimal för storstadens förutsättningar. Den är lätt, ergonomisk och enkel att manövrera (bland annat på grund av det svängbara framhjulet). Teutonia Spirit S3 kan du använda från det att ditt barn precis har fötts till dess att hon eller han är i treårsåldern. Vagnen kan nämligen kombineras med alla typer av liftar samt med Teutonias eget babyskydd.

 

Teutonia Prestige

Om du älskar att ta promenader med din ögonsten är Teutonia Prestige ett bra val. Den här vagnen tar sig fram precis överallt. Chassit är mycket lätt och du glider enkelt över stenar och hål. Med ett vändbart handtag kan du enkelt vända färdriktning. Prestige kan användas med såväl sittdel som liggdel och olika liftar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *