Crescent Barnvagnar

Märket Crescent är traditionellt sett kanske mest känt för sina cyklar, men Crescent är även en välkänd och prisbelönt tillverkare av barnvagnar. Märket Crescent har funnits i över 120 år. Det borgar för ett stort yrkeskunnande och ett förmåga att veta vad kunderna vill ha. Här ser du fem av de mest populära barnvagnarna från Crescent i kategorin ligg- och kombivagnar.

Crescent Classic

Crescent Classic är en allroundvagn av hög kvalitet. Du betalar en del för kvaliteten, men prislappen är inte avskräckande på något sätt. Med en Crescent Classic får du en barnvagn att växa med. Du kan använda den från det att ditt barn är nyfött tills dess att hon eller han är i 3-4-årsåldern. Chassit är tillverkat i lätt aluminium. Hjulen är relativt stora och breda, vilket gör att vagnen är bekväm att köra. Givetvis kan du justera handtagets vinkel för bästa komfort. Ditt barn åker säkert och bekvämt i en Crescent Classic, oavsett om du använder sittdelen, en liggdel eller en lift.

Crescent Comfort

Modellen Crescent Comfort är utmärkt för dig som vet med dig att du helst bara vill använda en enda vagn under ditt barns första år. Comfort är nämligen en duokombivagn som kan användas både som sittvagn och liggvagn. I grundutförande är Crescent Comfort en sittvagn. Sittdelen är vändbar så att du har två färdriktningar att välja på. Köper du till en hårdlift och en liggdel får du en komplett barnvagn. Den enda nackdelen med Crescent Comfort är vikten. Chassit väger lite mer än genomsnittet.

Crescent Compact

Compact är den enda sittvagnen i Crescents sortiment. Compact är en mycket tålig sittvagn som passar perfekt för såväl raska promenader på grusvägar som shoppingrundor på stan. Hjulen är punkteringsfria och allroundmönstrade. Ditt barn sitter mycket bekvämt på den breda sitsen. Skulle ditt barn somna fäller du bara ner ryggstödet – vagnen har nämligen fullt liggläge. Suffletten ger en bred skugga samtidigt som den håller inne värmen så ditt barn inte fryser om huvudet.

Crescent Easy

Modellen Easy är Crescents främsta bidrag till den kategori av barnvagnar som är kompakta och har svängbara framhjul. När Crescent utvecklade denna barnvagn hade man förmodligen ordet ”smidig” som ledord. Den här vagnen tar sig fram överallt och är lätt att köra. Vikten är mycket låg i jämförelse med andra liknande barnvagnar, vilket är en fördel inte minst om du ofta ska in och ur bilen med vagnen. Crescent Easy är en duovagn som kan användas med såväl en liggdel som en sittdel. Oavsett vilken del du använder kan du räkna med att ditt barn åker bekvämt i vagnen.

Crescent Trike

Trehjuliga barnvagnar blir mer och mer populära för varje år. En trehjuling blir automatiskt mer kompakt än en fyrhjuling. Dessutom är en trehjuling mycket bekväm att köra och navigera i trånga utrymmen. Crescent Trike är en av de mest populära trehjuliga barnvagnarna på marknaden. Trike är en duovagn som kan användas från födseln till treårsåldern. Först använder du Trike med en liggdel. När barnet sedan kan sitta upp på egen hand byter du bara ut liggdelen mot en sittdel.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *