Brio Barnvagnar

Svenska Brio grundades redan 1884. Brio är mest känt för sina leksaker, men man har faktiskt tillverkat barnvagnar ända sedan 1930-talet. Brio tillverkar både ligg- och sittvagnar, renodlade sittvagnar och syskonvagnar. Här är en topplista på Brios mest populära barnvagnar.

Brio Go

En komplett Brio Go barnvagn med sittdel väger bara strax över 11 kilo. Tillsammans med de svängbara framhjulen erbjuder Brio Go en i det närmaste oöverträffad manöverbarhet. Dessutom är denna barnvagn ergonomisk och bekväm för ditt barn. Ryggstödets vinkel kan du justera helt steglöst och fotstödet har hela tre lägen. Med ett babyskydd och en liggdel får du en komplett barnvagn som kan användas från födseln till treårsåldern. Givetvis har du en mängd olika vackra färger att välja mellan. Du kan även välja färg på chassit!

Brio Race

Brio Race är en av de sportigaste barnvagnarna på marknaden. Med sitt stabila chassi och sina slitstarka och stabila hjul är den som gjord för raska promenader. Vikten är endast 11 kilo. Du justerar enkelt styret på två ledder så att du hittar perfekt rätt höjd samtidigt som du får plats med benen bakom hjulen. Ditt barn sitter säkert i den relativt breda och långa sitsen med ett fempunktsbälte. När du behöver stuva undan vagnen eller transportera den i bilen fäller du enkelt ihop den. Hopfälld tar Brio Race inte mycket plats. Vagnen mäter då endast 90x53x36 centimeter.

Brio Spin

Om Brio Race är den perfekta träningskompisen för den raska promenaden är Brio Spin den perfekta barnvagnen för aktiva föräldrar i storstan. I grunden har Brio Spin samma konstruktion som Brio Race. Chassit är lätt, men samtidigt stabilt och tåligt. Skjutstången är höj- och sänkbar och har teleskopfunktion. Ditt barn sitter säkert och bekvämt. Den största skillnaden mellan Brio Race och Brio Spin är att modellen Spin har svängbara framhjul. Självklart kan du låsa hjulen om du skulle träffa på krävande terräng.

Brio Sitty

Brio Sitty är Brios mest långlivade vagn. Den har faktiskt tillverkats i över 30 år. Sitty är en förstärkt buggy som passar de barn som inte har något problem med att sitta upp på egen hand. Konstruktionen är enkel. Ditt barn sitter bekvämt på den breda sitsen, med bra stöd för ryggen. Det praktiska fotstödet, som är ställbart i flera höjder, är skönt att vila fötterna på. Köp till sufflett med UV-skydd med faktor 50+ för ökad komfort för ditt barn.

Brio Sing

Är du ofta i farten? Har du behov av en flexibel barnvagn som enkelt kan anpassas efter ditt växande barns olika behov? Då ska du absolut kika närmare på en Brio Sing. Denna barnvagn är en kombivagn som kan användas som liggvagn, sittvagn och som chassi för ett babyskydd. Som standard kommer Brio Sing som sittvagn. Du köper enkelt till en liggdel och/eller babyskydd. En fiffig funktion med Brio Sing är att du som förälder enkelt kan ställa in perfekt höjd och vinkel på styret – det är nämligen justerbart på två ledder.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *